Har du styr på dine forsikringer og din pension?

LAD OS HJÆLPE DIG PÅ RETTE VEJ

Top 163

CARE-4 BEDRE FORSIKRING OG PENSION

Care-4 er et 100% dansk selskab med fødderne solidt plantet i den Jyske muld. Vi er specialister i uvildig rådgivning indenfor skadeforsikringer til private og erhvervsvirksomheder samt firmapension og pension til selvstændige og private.​

HVORFOR VÆLGE EN UVILDIG SAMARBEJDSPARTNER?
Fordi vi i vores forsikringsagentur har indgået aftaler med en række selskaber, hvilket betyder, at vi kan arbejde med en meget bred pallette af udbydere, når vi fortager en analyse af jeres behov.

På samme måde kan vi gennem vores pensionsmæglerselskab indhente tilbud fra alle pensionsselskaber og derigennem sikre, at vi finder lige nøjagtigt den løsning, som er til størst fordel for jer.

Alle ved, at man ikke kan være verdensmester til alt. De store selskaber er brandgode til mange ting, dog ikke til alt, og det er vores fordel. Vi kan plukke alt det gode og sammensætte den bedste løsning til jer, både når det gælder den gode dækning men også den gode pris.

Vi er, og skal bestemt ikke være, Danmarks største. Vi vil være kendte for vores gode service - som dem der gerne vil gå den ekstra meter for at hjælpe kunden.​

VIL DU GERNE VIDE MERE OM FORSIKRING OG PENSION?

Så udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.